Cum a reușit Andreea Marin să o țină pe fiica sa departe de droguri. Ce metodă a aplicat vedeta

Andreea Marin, una dintre cele mai iubite și respectate figuri din industria media din România, a povestit cum a reușit să o țină departe pe fiica ei, Violeta, ajunsă în perioada adolescenței (15 ani), de tentația substanțelor interzise.

Andreea Marin şi Violeta

Andreea Marin este la curent cu numeroasele pericolele la care sunt expuși copiii din ziua de azi. Tocmai din acest motiv, vedeta a a avut grijă ca fiica ei, Violeta, în vârstă de 15 ani, să conștientizeze efectele devastatoare al consumului de substanțe ilegale, acestea fiind amenințări grave pentru sănătatea și siguranța copiilor.  

Andreea Marin i-a povestit fiicei sale, Violeta, ajunsă la vârsta adolescenței, despre pericolul pe care îl reprezintă consumul de substanțe ilegale. Și nu doar că a discutat cu ea despre asta, dar a și redirecționat-o către un ONG pentru a fi mai aproape de astfel de situații și să poată vedea cum ochii ei ceea ce se întâmplă. De aceea, fiica Andreei Marin activează ca voluntar, pentru o asociație care se ocupă cu tratamentul tinerilor dependenți. Astfel, tânăra a putut să înțeleagă mai bine urmările cumplite pe care le suferă cei care se confruntă cu dependența.

„Pentru că se întâmplă atâtea nenorociri în această țară, pentru că adolescenții cad pradă tentațiilor cu alcool, droguri, fumat, în ultimul an și jumătate, mai ales, am pus accentul pe acest aspect. Ea face de mai bine de un an, voluntariat într-o asociație internațională, care activează și-n România și se ocupă în mod explicit de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații, prin readucerea lor la o viață de normalitate. Cred că a fost cea mai bună decizie, pentru că așa a văzut nemijlocit ce înseamnă efectul stupefiantelor, efectul pe care țigările sau alcoolul îl poate avea în viața unui adolescent.” a declarat Andreea Marin pentru Can Can.  

Andreea Marin a devenit cunoscută în anii ’90 când a prezentat diverse emisiuni de divertisment și talk-show-uri pe televiziunea românească. Ea a fost una dintre cele mai iubite și respectate figuri din industria media din România. Pe lângă cariera sa de prezentatoare, Andreea Marin a fost implicată în activități caritabile și a sprijinit cauze sociale importante, citează click.ro.

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
2:34 pm, septembrie 28, 2023
27°C
cer acoperit de nori
Wind: 28 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories