CRESC INDEMNIZAŢIILE! Veştile sunt bune pentru această categorie de părinţi

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, majorarea indemnizației de creștere a copilului pentru părinții de gemeni, tripleți și multipleți precum și completarea contractului cadru pentru asistență medicală, ceea ce va permite suplimentarea serviciilor medicale care pot fi recomandate de medicii de familie.

“Ministerul Muncii vine astăzi cu un proiect la care țin mult: majorăm cu 50% indemnizația de creștere a copilului pentru părinții de gemeni, tripleți și multipleți. Acordăm și facilități fiscale pentru părinți. Majorăm nivelul de venituri supuse impozitului în perioada concediului de creștere a copilului. Astfel, plafonul urcă de la 6.500 de lei la 10.500 de lei, a anunțat Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de guvern”, spune premierul. 
Premierul a anunțat și modificarea și completarea contractului cadru pentru asistență medicală, ceea ce va permite suplimentarea serviciilor medicale care pot fi recomandate de medicii de familie.

Avem un proiect important și în domeniul sănătății, vorbim despre modificarea și completarea Contractului-cadru pentru asistența medicală. Ținta este clară, creșterea accesului populației la serviciile de prevenție. Oferim opțiunea suplimentării contractelor cu casele de asigurări de sănătate. Ne referim la servicii medicale paraclinice, recomandate de medicii de familie la consultațiile din pachetul de bază, a mai spus Marcel Ciolacu.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
3:16 pm, septembrie 28, 2023
27°C
cer acoperit de nori
Wind: 28 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories