Costin Răsăuțeanu la Primărie, Felix Stroe la Consiliul Județean Constanța

Costin Răsăuțeanu la Primărie, Felix Stroe la Consiliul Județean ConstanțaÎn această seară la Năvodari, s-au făcut două propuneri în prezența președintelui Marcel Ciolacu: Biroul Permanent Municipal prin vocea președintelui Ion Dumitrache, l-a propus candidat la Primăria Constanța pe Costin Răsăuțeanu, care ar fi fost stabilit, potrivit liderului de la organizația municipală, în urma unui vot intern, dat de membri biroului municipal, unde acesta ar fi obținut cele mai multe voturi.

Nu toți cei prezenți ai primit cu zâmbetul pe buze această propunere iar conducerea centrală va avea ultimul cuvânt când vine vorba despre municipiul reședință de județ.

Alte propuneri discute în Biroul Municipal au fost Horia Constantinescu și Decebal Făgădău care nu au întrunit numărul de voturi, a mai spus Dumitrache. 

Felix Stroe a fost propus la Consiliul Județean Constanța de președintele PSD Cernavodă.

Legat de Horia Constinescu, Ciolacu ar fi spus că are nevoie de el la București, pentru că face parte din echipa guvernamentală și el nu va candida la Constanța.

Făgădău nu a fost  prezent, el nemaifiind membru PSD.

Președintele de la Limanu, prim vicepreședinte PSD, Daniel Georgescu spune că s-au discutat problemele primarilor cu premierul. Ciolacu le-a spus edililor că în perioada următoare aceste probleme vor fi rezolvate. 

Daniel Georgescu, nu a negat că și-ar dori să candideze la funcția de președinte al Consiliului Județean, însă rămâne ca partidul să decidă.

Totodată în cadrul discuțiilor, conducerea organizației PSD Constanța, a primit un cec în alb pentru viitoarele alegerile, în sensul că nimeni nu va fi schimbat din funcție pînă atunci, însă vor trebui să-și asume rezultatele.

Citește și:

Este pregătit Stroe Felix să își ia revanșa la Consiliul Județean in 2024? (VIDEO)

 

 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
8:44 am, martie 2, 2024
temperature icon 7°C
cer acoperit de nori
Humidity 84 %
Pressure 1015 mb
Wind 21 Km/h
Wind Gust: 33 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:40 am
Sunset: 5:54 pm
Close

Close
Navigation
Categories