Controale ale poliţiştilor constănţeni. Au fost depistaţi, din nou, şoferi beţi sau drogaţi, unii au urcat la volan fără permis de conducere

Poliţiştii constănţeni au realizat o serie de controale atât în municipul Constanţa, cât şi în judeţ. Au fost depistaţi din nou şoferi beţi sau aflaţi sub influenţa substanţelor psihoactive, iar oamenii legii au dat zeci de amenzi.

La data de 26 februarie a.c., în jurul orei 09.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Baba Novac, din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 26 februarie a.c. în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 59 de ani, care a condus un autoturism pe strada Republicii din municipiul Medgidia fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 26 februarie a.c., în jurul orei 15.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței din orașul Năvodari, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis. Persoana în cauză a fost condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

La data de 26 februarie a.c., în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Adamclisi din municipiul Constanța fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar, după ce a oprit autoturismul,șoferul a coborât din acesta și a încercat să se sustragă, însă a fost imobilizat de polițiști.

În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni

La data de 26 februarie a.c., polițiști din cadrul poliției orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pe linia asigurării și menținerii ordinii și liniștii publice și a prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare de aproximativ 1.200 de lei.

Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere și a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere.

La data de 26 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea au desfășurat o acțiune pe linia asigurării și menținerii ordinii și liniștii publice și a prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, pe raza comunelor Pantelimon și Topalu.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 1.200 de lei, dintre care 3 la O.U.G. 195/2002 și 3 la Legea 61/1991.

La data de 26 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Poliției municipiului Medgidia au desfășurat o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 12.000 de lei.

Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

La data de 26 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție Rurală Constanța au desfășurat o acțiune pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și liniște publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.000 de lei, dintre care 8 la O.U.G. 195/2002 și 6 la Legea 61/1991.

Totodată, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Sursa: DobrogeaTV.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
11:57 pm, mai 29, 2023
17°C
cer acoperit de nori
Wind: 14 Km/h
Pressure: 1013 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 5:27 am
Sunset: 8:38 pm
Close

Close
Navigation
Categories