Constănțenii și turiștii sunt invitați la o acțiune de ecologizare: „Vino să redăm frumusețea lacului și parcului Tăbăcărie”

Primăria Constanța, Asociația Act for Tomorrow și Garda de Mediu, acțiune comună pentru ecologizarea lacului și a parcului Tăbăcărie!

„Vino alături de noi, sâmbătă, 16 septembrie 2023, să curățăm deșeurile aruncate în mod iresponsabil, care știrbesc frumusețea zonei și pun în pericol biodiversitatea. Dacă locuiești în Constanța sau te afli pe litoral sâmbăta aceasta, te așteptăm alături de noi la o nouă acțiune de curățenie.”, este apelul Primăriei Constanța.

Înscrie-te aici alături de prietenii tăi: https://forms.gle/KUAhc8B3tPM3LitWA .

„Vino să redăm frumusețea lacului și parcului Tăbăcărie și să acționăm împreună pentru a salva acest lac atât de important pentru orașul Constanța!”, transmite municipalitatea. 

În imaginile de mai jos, puteți vedea o mică parte din deșeurile strânse în ultimii ani din apele Lacului Tăbăcăriei: cărucioare de cumpărături, trotinete electrice, lăzi de băuturi, păsări moarte, oale și tigăi, piese auto, echipamente de la uzinele chimice, resturi de materiale textile, precum și sute de kilograme de deșeuri de ambalaj.

Sursă foto: Primăria Constanța

Sursa: DobrogeaTV.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
8:33 am, septembrie 30, 2023
19°C
nori împrăștiați
Wind: 27 Km/h
Pressure: 1017 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 7:01 am
Sunset: 6:49 pm
Close

Close
Navigation
Categories