CONSTANȚA: Cel mai mare eveniment al toamnei, dedicat iubitorilor de animale, are loc joi, în Parcul Tăbăcărie

„Animal Society”, în parteneriat cu „Four Paws International” și cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, organizează joi, 14 septembrie, începând cu ora 17.30, în zona Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, un eveniment dedicat iubitorilor de animale.

Organizatorii au pregătit o mulţime de concursuri distractive cu și despre animale, pentru toți membrii familiei.

Astfel, cei care au câini de rasă comună, salvați de pe stradă sau adoptați dintr-un adăpost, sunt invitați să participe la concursul „Cel mai popular câine adoptat”, concurs care dorește să  promoveze adopțiile, precum și să le amintească tuturor că și câinii de rasă comună pot fi animale de companie extraordinare.

În cadrul evenimentului, sunt promovați pentru adopție alţi câini din adăpost, iar cei care vor decide să-și ”mărească familia”  vor primi și kit ce conține obiectele necesare pentru începutul unei vieți alături de un câine.

De asemenea, aceștia vor primi sfaturi și recomandări utile din partea specialiștilor ”Animal Society” cu privire la perioada de acomodare, creșterea și îngrijirea responsabilă a noului lor animal de companie.

De menționat și faptul că este ultima săptămână de campanii de sterilizări gratuite pentru 2023 în Constanța. Clinica veterinară mobilă este deschisă doar până vineri, iar cei care doresc să-și sterilizeze patrupedele, se pot programa cu un apel la 0754 208 630, între 10.00 şi 14.00.

Redactor: Adina Sîrbu

Sursa: RadioConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
9:24 am, septembrie 30, 2023
22°C
nori împrăștiați
Wind: 30 Km/h
Pressure: 1017 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 7:01 am
Sunset: 6:49 pm
Close

Close
Navigation
Categories