Consiliul Județean Constanța a anulat concursul pentru postul de director executiv al DGASPC! (DOCUMENT)

Consiliul Județean Constanța a anulat concursul pentru postul de director executiv al DGASPC! (DOCUMENT)Consiliul Județean Constanța a renunțat la procedura de organizare și desfășurare a concursului de recrutare, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, a funcției publice de conducere vacantă de Director General, grad II, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Postul pentru care se organiza concursul este  unul  pe perioadă nedeterminată, respectiv 8 ore/zi, 40 ore/săptămână cu normă întreagă.

Proba scrisă programată pentru data de 29.03.2024, ora 10.00 a fost anulată din  motive obiective, se arată în anunțul administrației județene.

Pentru concurs își depuseseră dosarele două persoane.Din informațiile noastre, unul dintre candidați era Emil-Andrei Mereuță, consilier la Cabinetul Președintelui CJC, Mihai Lupu, pe zona de asistență socială.

Emil-Andrei Mereuță a fost și directorul Direcției de Asistență Socială din Primăria Constanța, suspendat din funcție primarul Vergil Chițac în perioada pandemiei de Coronavirus și care a demisionat ulterior din funcție.

În eventualitatea organizării unui nou concurs, calendarul va fi comunicat prin publicarea pe pagina de internet a Consiliului Județean Constanța, se mai arată în aceeași informare a CJC.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
10:58 pm, aprilie 13, 2024
temperature icon 15°C
cer acoperit de nori
Humidity 59 %
Pressure 1023 mb
Wind 12 Km/h
Wind Gust: 14 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:24 am
Sunset: 7:46 pm
Close

Close
Navigation
Categories