Consilierii locali PSD votează pentru eliberarea din funcție a lui Cocargeanu!

Primarul Vergil Chițac a inițiat un proiect de hotărâre pentru demiterea lui Cocargeanu, urmând ca acesta să fie votat, sau nu, în ședința de vineri, 26 mai. Consilierii PSD au anunțat că vor vota pentru.

Consilierii locali PSD vor vota pentru eliberarea din funcție a lui Cocargeanu. „Am să votez pentru eliberarea din funcție Am vorbit cu colegii mei, votăm pentru eliberarea din funcție. Aceasta alianță PNL USR sunt majoritari, noi nu venim la conducerea primăriei. O să votăm eliberarea lui din funcție….”a  declarat, pentru Replica, Daniel Georgescu, consilier local PSD.

Mai mult, acesta a precizat că nu vor accepta postul de viceprimar. ”Ce vor să facă PNL cu USR….să scoată săbiile, să se împuște…dar poziția mea și a PSD-ului este că, că niciodată, până în 2024 nu o să propună PSD Constanța un viceprimar. Și au asumat un mandat, să facă ce vor. Să pună un alt coleg, pe Caragheorghe, nu știu. Așa am înțeles. O să susțin orice viceprimar, dar nu PSD…cu un primar atât de….neprofesionist”, a încheiat Georgescu.

Contactată telefonic, Mihaela Andreea, consilier local PNL, a declarat că: ”Susținem  inițiativa domnului primarul, din aceleași motive expuse de domnul Chițac”, ne-a declarat Mihaela Andrei.

Și alți liberali au anunțat că vor vota pentru eliberarea din funcție a lui Cocargeanu.

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
12:18 am, mai 31, 2023
16°C
cer acoperit de nori
Wind: 15 Km/h
Pressure: 1015 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 5:25 am
Sunset: 8:40 pm
Close

Close
Navigation
Categories