Concert Extraordinar de Colinde la Muzeul de Artă Constanța

Elevii de la cursurile Atelierului de creație, coordonat de profesor Anca Pașa Deaconu și de la Cercul de Ceramică, coordonat de profesor Radu Fulga, de la Palatul Copiilor din Constanța, vor împodobi bradul de Crăciun al Muzeului de Artă, miercuri, 14 decembrie 2022, începând cu ora 16.00. Acțiunea face parte din proiectul „Lumea magică a formelor și culorilor”, pe care Muzeul de Artă Constanța l-a implementat, în perioada noiembrie – decembrie 2022, în parteneriat cu Grădinița „Căsuța din Pădure” și Palatul Copiilor din Constanța.

Globuri pictate manual, steluțe, clopoței, ghirlande, confecționate din fetru și cartoane colorate, cu structuri și reliefuri specifice sărbătorilor de iarnă și ornamente de ceramică unicat, modelate manual, realizate de copiii de la cele două instituții educaționale constănțene care au participat la proiect, vor împodobi bradul de Crăciun al Muzeului de Artă. Activitatea va contribui la dezvoltarea gustului pentru frumos, a exprimării armonioase și echilibrate a emoțiilor, la dezvoltarea spiritului de apartenență la grup și a relațiilor armonioase cu membrii grupului.

Începând cu ora 17.00, muzeul își va deschide larg porțile să intre colindătorii! În spațiul luminat de artă și pregătit de sărbătoare, Grupul Vocal format din studenți ai programelor de studiu Interpretare Muzicală–Canto și Arta Spectacolului Liric, de la Facultatea de Arte, din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, împreună cu profesorii lor, sub bagheta profesorului dr. Nicoleta Ardelean, alături de Corul de Maici al Mănăstirii Saon din Tulcea, vor aduce magia sărbătorilor de iarnă la Muzeul de Artă contănțean, încântând publicul cu un concert extraordinar de colinde.

Sursa: Constanteanul.com

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
8:33 pm, mai 19, 2024
temperature icon 14°C
cer acoperit de nori
Humidity 79 %
Pressure 1017 mb
Wind 14 Km/h
Wind Gust: 19 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:34 am
Sunset: 8:29 pm
Close

Close
Navigation
Categories