Comuna Gârliciu construiește un centru de colectare în comună, cu peste 420.000 de euro (DOCUMENT)

Comuna Gârliciu construiește un centru de colectare în comună, cu peste 420.000 de euro (DOCUMENT)

Primăria Comunei Gârliciu a deschis procedura pentru atribuirea contractului de proiectare și executare a lucrărilor pentru înființarea unui centru de colectare prin aport colectiv în comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se menționează faptul că valoarea estimată a contractului este de 2.103.148,71 de lei fără TVA, adică peste 420.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de Elaborare PT+DDE, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții «Înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în comuna Gârliciu, judetul Constanța»“.
 
Conform datelor oficiale, atribuirea contractului se va face prin procedurasimplificată, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț.
 
Noul centru se va ridica pe un teren teren în suprafață de 104.430,00 mp, „liber de sarcini, neocupat cu construcții în acte, conform extrasului de carte funciară nr. 102373 Gârliciu, nr. cerere 236726/23.11.2023 și este individualizat cu nr. cadastral 102373“.
 
Conform reprezentanților, primăriei, „pe terenul descris mai sus se vor executa următoarele lucrări: -Platformă carosabilă pentru amplasarea containerelor de tip ab-roll pentru deșeuri și circulația autoturismelor cetățenilor care aduc deșeuri, respectiv a camioanelor (cap-tractor) care aduc/ridică containerele de mai sus -Platformă betonată pentru amplasarea containerelor de tip baracă; -Canalizare pentru colectarea apelor pluviale; -Zonă verde cu gazon și plantație perimetrală de protecție; -Copertină pe structură metalică ușoară (conform proiect de rezistență) pentru protecția containerelor deschise; -Împrejmuire a amplasamentului cu gard din panouri bordurate prinse pe stâlpi rectangulari din oțel, cu poartă de acces culisantă – acționare manuală; -În zona de acces principal se va monta un cântar carosabil pentru camioane (cap-tractor)“.
 
Se mai precizează, de asemenea, că „pe lângă lucrările de amenajare descrise mai sus, platforma va fi prevăzută cu următoarele dotări: -Container de tip baracă pentru administrație – supraveghere, prevăzut cu un mic depozit de scule și două grupuri sanitare, unul pentru angajatul platformei, altul pentru cetățenii care aduc deșeuri; -Container de tip baracă, frigorific, pentru cadavre de animale mici de casă (pisici, câini, păsări); -Un container de tip baracă pentru colectarea de deșeuri periculoase (vopsele, bidoane de vopsele sau diluanți, medicamente expirate, baterii) -Trei containere prevăzute cu presă pentru colectarea deșeurilor de hârtie/carton, plastic, respectiv textile; -Trei containere închise și acoperite de tip walk-in, pentru colecatrea deșeurilor electrice/electronice, a celor de uz casnic (electrice mari – frigidere, televizoare, etc.) și a celor de mobilier din lemn; -Două containere de tip SKIP deschise, pentru deseuri de sticlă – geam, respectiv sticle/borcane/recipiente; -Trei containere deschise, înalte, de tip ab-roll pentru anvelope, deșeuri metalice, deșeuri de curte/grădină (crengi, frunze, etc); -Trei containere deschise, joase, de tip ab-roll pentru deșeuri din construcții, moloz; -Separator de idrocarburi pentru toată platforma carosabilă; -Două scări mobile metalice (oțel zincat) pentru descărcarea deșeurilor în containerele deschise înalte. -Stâlpi de iluminat (8); -Camere supraveghere (8 bucăți)“.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 aprilie 2024, ora 15.00, urmând ca ofertele să fie deschise tot atunci, în SEAP.
 
Ofertele trebuie să fie valabile până la data de 19 august 2024.
 
Persoanele autorizate să asiste la deschiderea ofertelor sunt, potrivit SEAP: „Tufa Anica – primar, Pacala Eugen – consilier achiziții publice, Brasovanu Anisoara – secretar general, Necula Viorel inspector impozite și taxe, Dobinciuc Luiza-Veronica expert extern cooptat“.
 
Acestea sunt, totodată, și persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe Constanța
După Fânânele și Ion Corvin, Primăria Mereni primește și ea consultanță pe achiziții de la Leader’s Jus SRL (DOCUMENT)
 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:47 pm, aprilie 13, 2024
temperature icon 16°C
cer acoperit de nori
Humidity 62 %
Pressure 1023 mb
Wind 11 Km/h
Wind Gust: 14 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:24 am
Sunset: 7:46 pm
Close

Close
Navigation
Categories