Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/mycta/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Claudiu Palaz A Mulțumit Alegătorilor: “Ne Vom Duce Mandatul Cu Bună-credință Față De Fiecare Vot Primit” — MyCTA.ro — Stiri Constanta

Claudiu Palaz a mulțumit alegătorilor: “Ne vom duce mandatul cu bună-credință față de fiecare vot primit”

Claudiu Iorga Palaz, președintele PMP Constanța și candidatul ADU la funcția de președinte al Consiliului Județean, în urma rezultatelor parțiale de la alegerile din 9 iunie, a transmis mulțumiri atât alegătorilor, cât și reprezentanților presei.
“Doresc să mulțumesc, prin această cale, tuturor constănțenilor care ne-au acordat încredere prin votul lor. Consider că ștampila pusă de ei pe numele nostru a reprezentat un vot pentru o schimbare reală și o alternativă reală, pentru soluții la probleme și pentru o relație corectă între un om de administrație și cetățean. Consider că toate voturile primite au fost voturi “pro” și apreciez fiecare alegător în parte pentru determinarea și curajul de a legitima profesionalismul.
Totodată, vreau să mulțumesc și reprezentanților presei pentru obiectivitatea arătată în această campanie și pentru că au susținut necesitatea organizării unei dezbateri. Regret faptul că nu a avut loc o dezbatere între candidații la președinția Consiliului Județean și sunt convins că rezultatul ar fi fost diferit dacă aceasta s-ar fi organizat.
Privim cu încredere în viitor și ne vom duce mandatul cu bună-credință și respect față de fiecare vot al dvs!”, a precizat Claudiu Palaz.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
7:13 am, iunie 14, 2024
temperature icon 19°C
cer fragmentat
Humidity 84 %
Pressure 1010 mb
Wind 9 Km/h
Wind Gust: 11 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:21 am
Sunset: 8:50 pm
Close

Close
Navigation
Categories