Circulația TUTUROR TRENURILOR, afectată de greva sindicaliștilor feroviari de vineri, 15 septembrie

Vineri, 15 septembrie, sindicaliștii feroviari, vor fi, timp de două ore, în intervalul 07.00 – 09.00, în grevă de avertisment, cu încetarea lucrului. Ca urmare, circulația tuturor trenurilor va fi afectată, acțiunea urmând să genereze întârzieri semnificative – anunță CFR Infrastructură Constanța.

Potrivit unui comunicat, ca urmare a adreselor oficiale primite din partea FEDERAȚIEI NAȚIONALE FEROVIARE MIȘCARE COMERCIAL VAGOANE și a ALIANȚEI SINDICALE A FEDERAȚIILOR DRUM DE FIER – ELCATEL, prin care se anunță că în data de 15 septembrie 2023, în intervalul orar 07.00 – 09.00, se va desfășura o grevă de avertisment cu încetarea lucrului, COMPANIA NAȚIONALĂ DE CĂI FERATE CFR SA informează că protestul va avea implicații asupra circulației feroviare și va genera întârzieri semnificative, atât în circulația trenurilor de călători, cât și a trenurilor de marfă.

Pentru informații referitoare la modificările din graficul de circulație al trenurilor, pentru data de 15 septembrie 2023, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a operatorului național de transport feroviar de călători – www.cfrcalatori.ro, precum și cele ale Operatorilor Privați de Transport Feroviar de Călători.

Redactor: Adina Sîrbu   

Sursa: RadioConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
2:50 pm, septembrie 26, 2023
27°C
cer senin
Wind: 40 Km/h
Pressure: 1021 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:56 am
Sunset: 6:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories