Circulația TUTUROR TRENURILOR, afectată de greva sindicaliștilor feroviari de vineri, 15 septembrie

Vineri, 15 septembrie, sindicaliștii feroviari, vor fi, timp de două ore, în intervalul 07.00 – 09.00, în grevă de avertisment, cu încetarea lucrului. Ca urmare, circulația tuturor trenurilor va fi afectată, acțiunea urmând să genereze întârzieri semnificative – anunță CFR Infrastructură Constanța.

Potrivit unui comunicat, ca urmare a adreselor oficiale primite din partea FEDERAȚIEI NAȚIONALE FEROVIARE MIȘCARE COMERCIAL VAGOANE și a ALIANȚEI SINDICALE A FEDERAȚIILOR DRUM DE FIER – ELCATEL, prin care se anunță că în data de 15 septembrie 2023, în intervalul orar 07.00 – 09.00, se va desfășura o grevă de avertisment cu încetarea lucrului, COMPANIA NAȚIONALĂ DE CĂI FERATE CFR SA informează că protestul va avea implicații asupra circulației feroviare și va genera întârzieri semnificative, atât în circulația trenurilor de călători, cât și a trenurilor de marfă.

Pentru informații referitoare la modificările din graficul de circulație al trenurilor, pentru data de 15 septembrie 2023, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a operatorului național de transport feroviar de călători – www.cfrcalatori.ro, precum și cele ale Operatorilor Privați de Transport Feroviar de Călători.

Redactor: Adina Sîrbu   

Sursa: RadioConstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
11:42 pm, iulie 19, 2024
temperature icon 26°C
cer senin
Humidity 68 %
Pressure 1012 mb
Wind 8 Km/h
Wind Gust: 7 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:39 am
Sunset: 8:43 pm
Close

Close
Navigation
Categories