Cetățeni cu domiciliul în Turcia și-au deschis firmă la Constanța

Cetățeni cu domiciliul în Turcia și-au deschis firmă la Constanța

O nouă societate care se ocupă cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, și-a pus bazele în Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Atalante Heavy Industrie SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 4588/14.02.2024, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 13.02.2024, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Atalante Heavy Industrie SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 165A, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 711 – Activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul ei este Balta Abdullah, cu domiciliul în Turcia, cu reşedinţa în judeţul Constanţa. Administratori sunt Balta Abdullah și Sağir Emre, cu domiciliul în Turcia, cu reşedinţa în judeţul Constanţa.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Afaceri ConstanțaUn bărbat cu domiciliul în Siria și-a deschis firmă în Lumina

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:25 pm, aprilie 24, 2024
temperature icon 14°C
cer acoperit de nori
Humidity 72 %
Pressure 1005 mb
Wind 12 Km/h
Wind Gust: 12 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:06 am
Sunset: 8:00 pm
Close

Close
Navigation
Categories