Certificatul ,,RAR Auto Pass” urmează să fie emis de către Registrul Auto Român, începând cu 1 decembrie

Certificatul ,,RAR Auto Pass” urmează să fie emis de către Registrul Auto Român, începând cu 1 decembrie
Certificatul „RAR Auto Pass”,  urmează să fie emis de către Registrul Auto Român, începând cu 1 decembrie, potrivit unui proiect de lege susținut de parlamentarii PNL.

Acest document va include informații referitoare la istoricul mașinii, cum ar fi kilometrajul și accidentele, detalii despre avariile majore la sistemele de frânare și direcție, precum și tipul intervenției efectuate asupra vehiculului (întreținere, reparații, actualizare de software etc.).

De reținut, acest certificat va deveni un instrument esențial pentru cei care doresc să achiziționeze mașini second-hand, oferindu-le posibilitatea de a obține informații cruciale despre autovehicul. În plus, persoanele care vând un autovehicul vor fi obligate să furnizeze acest document cumpărătorului, în momentul tranzacției.

În contextul nevoii de mai multă siguranță și disciplină în trafic în România, precum și a necesității de a avea autovehicule conform normelor de circulație, certificatul “RAR Auto Pass” vine în întâmpinarea acestor cerințe.

„Acesta va contribui semnificativ la creșterea nivelului de siguranță rutieră, un aspect asupra căruia trebuie să lucrăm cu seriozitate,” a precizat deputatul PNL Constanța, Marian Crușoveanu.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:26 am, februarie 23, 2024
temperature icon 7°C
cer acoperit de nori
Humidity 82 %
Pressure 1015 mb
Wind 28 Km/h
Wind Gust: 42 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:54 am
Sunset: 5:44 pm
Close

Close
Navigation
Categories