Cea de-a 66-a ediţie a galei, la Los Angeles. Taylor Swift stabileşte un record! (VIDEO)

Cea de-a 66-a ediţie a galei, la Los Angeles. Taylor Swift stabileşte un record! (VIDEO)Cea de-a 66-a ediţie a galei Grammy Awards s-a desfăşurat în noaptea de duminică spre luni la Los Angeles, o ceremonie care a celebrat omniprezenţa femeilor în vârful peisajului muzical american. Cântăreaţa americană Taylor Swift a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului, graţie materialului său discografic intitulat “Midnights”, informează AFP. Ea a intrat astfel în istoria galei Grammy Awards, întrucât a devenit prima persoană din lume care a câştigat de patru ori premiul pentru albumul anului, considerat cel mai important trofeu atribuit la această ceremonie. 

Femeile au fost marile câştigătoare ale galei Grammy Awards 2024, desfăşurată în noaptea de duminică spre luni la Los Angeles, unde Taylor Swift, SZA şi Boygenius s-au numărat printre artistele care au triumfat la mai multe categorii de premii importante, informează revista Variety.

Una dintre veştile ce au marcat ceremonia a venit din partea cântăreţei Taylor Swift, care a anunţat că va lansa un nou album, “The Tortured Poets Department”, în timp ce se afla pe scenă. Vedeta pop a dezvăluit în momentul în care accepta cel de-al 13-lea premiu Grammy din cariera sa, ce i-a fost atribuit la categoria “cel mai bun album pop vocal” pentru materialul discografic “Midnights”, că viitorul ei album va fi lansat pe 19 aprilie.

Cântăreaţa americană Taylor Swift a câştigat duminică seară, la Los Angeles, premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului, graţie materialului său discografic intitulat “Midnights”, informează AFP. Ea a intrat astfel în istoria galei Grammy Awards, întrucât a devenit prima persoană din lume care a câştigat de patru ori premiul pentru albumul anului, considerat cel mai important trofeu atribuit la această ceremonie. 

Sursa: Agerpres.ro. 

 

Citește și:

Controverse în mediul online după publicarea unui articol privind orientarea sexuală a unei cântărețe celebre

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
1:22 am, februarie 23, 2024
temperature icon 4°C
cer acoperit de nori
Humidity 86 %
Pressure 1017 mb
Wind 19 Km/h
Wind Gust: 38 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:54 am
Sunset: 5:44 pm
Close

Close
Navigation
Categories