Ce taxe se achită pentru accesul la documentele aflate în arhivele Primăriei Constanța

Pentru obținerea documentelor aflate în arhivele direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Constanța și ale SPIT Constanța, respectiv eliberarea în regim de urgență a unor documente, conform prevederilor Hotărârii de Consiliu Local privind stabilirea impozitelor și taxelor la nivelul municipiului Constanța în anul 2024, se datorează trei taxe.

În primul rând, se achită o taxă de căutare și transmitere documente, în valoare de 15 lei pe document. De asemenea, contribuabilii trebuie să plătească o taxă de eliberare a certificatului de stare materială, care costă 15 lei. Nu în ultimul rând, persoanele interesate vor achita o taxă de eliberare a actelor în regim de urgență (24 de ore pentru eliberarea certificatelor de atestare fiscală sau a documentelor existente în arhiva instituției și 15 zile pentru informațiile care necesită formularea unui răspuns). Aceasta are o valoare de 25 lei pe act.

Taxele enumerate mai sus pot fi achitate utilizând una dintre modalitățile de plată puse la dispoziție de instituție și pot fi consultate pe site-ul Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, secțiunea Servicii Online/Modalități de plată sau prin virament bancar în contul RO46TREZ23121360206XXXXX, beneficiar Primăria municipiului Constanța, cod fiscal 4785631.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:53 pm, aprilie 22, 2024
temperature icon 13°C
cer fragmentat
Humidity 83 %
Pressure 1014 mb
Wind 42 Km/h
Wind Gust: 57 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:09 am
Sunset: 7:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories