Ce se întâmplă cu chiriașii de la Bazarul Eliberării „La Gorbaciov”?

Ce se întâmplă cu chiriașii de la Bazarul Eliberării „La Gorbaciov”?Așa cum precizam și în edițiile anterioare, în cadrul Consiliului de Administrație al Administrației Fondului Imobiliar, din data de 30 ianuarie 2024, s-a luat decizia „adoptării măsurii minimale recomandate de Expertiza Tehnică”, adică demolarea bazarului de pe strada Eliberării, cunoscut drept Piața La Gorbaciov.

Oamenii care dețin în chirie spații comerciale la bazar se întreabă ce vor face, precum și constănțenii care au devenit clienți fideli de-a lungul aniilor. Am solicitat la AFI un punct de vedere cu privire la soarta chiriașilor.

Redăm mai jos punctul de vedere remis către cotidianul ZIUA de Constanța de către biroul de comunicare al AFI Constanța:

„Administrația Fondului Imobiliar administrează spațiile pentru care există siguranță în exploatare.

Societatea organizează cu regularitate licitații în vederea atribuirii beneficiului contractului de închiriere pentru spațiile pe care le are în administrare. Săptămâna trecută a avut loc o licitație pentru o serie de spații comerciale, alte 20 de spații urmând să fie scoase la o nouă licitație.

Acest aspect le-a fost comunicat comercianților, prin reprezentanții acestora, care au fost primiți în audiență de către directorul general”, au transmis reprezentanții Administrației Fondului Imobiliar.

Citește și

Bazarul de pe strada Eliberării din Constanța va fi demolat! Ce se va face în locul său?

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:14 am, februarie 24, 2024
temperature icon 6°C
nori împrăștiați
Humidity 89 %
Pressure 1016 mb
Wind 21 Km/h
Wind Gust: 38 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:52 am
Sunset: 5:45 pm
Close

Close
Navigation
Categories