Ce constănțeni nu vor avea apă caldă, începând de joi dimineața?

Ce constănțeni nu vor avea apă caldă, începând de joi dimineața?Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa II’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe Aleea Berzei.

Pentru realizarea acestor lucrări nu se va putea furniza apă caldă de consum la următorul punct termic: PT 137(Str. Corbului nr 5) începând din dimineața zilei de 04.04.2024.

Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 24 ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanța SRL.

În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.

Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.

Vă mulțumim de înțelegere!- transmit reprezentanții Termoficare Constanța. 

Termoficare Constanța – Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții.

Citește și:

Anunţ Termoficare Constanţa privind finalizarea lucrărilor la o avarie

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
9:33 pm, aprilie 13, 2024
temperature icon 15°C
cer fragmentat
Humidity 65 %
Pressure 1023 mb
Wind 10 Km/h
Wind Gust: 10 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:24 am
Sunset: 7:46 pm
Close

Close
Navigation
Categories