Cazarea în căminele Universității Ovidius, între 250 și 350 de lei pe lună

Pentru cazarea în căminele Universității „Ovidius” din Constanța în anul universitar 2023 – 2024 sunt percepute aceleași tarife ca cele de anul trecut. Studenții care sunt înscriși la facultate și plătesc taxă vor scoate din buzunar 350 de lei pe lună, iar cei înscriși la învățământul fără taxă, 250 de lei pe lună. 

Anul universitar este pe cale să înceapă. Mulți studenți sunt nerăbdători, în special cei din primul an, dar această nerăbdare este secondată de febra căutării unui loc de cazare. Cum nu toți dintre tinerii admiși în cadrul unei facultăți au posibilități materiale pentru a-și permite închirierea unui apartament sau a unei garsoniere, singura alternativă rămâne ocuparea unui loc în căminele studențești.

Tarifele pentru cazarea în căminele Universității “Ovidius” din Constanța pentru anul universitar 2023 – 2024 rămân aceleași cu cele de anul trecut. Astfel, studenții care sunt înscriși la facultate și plătesc taxă, vor scoate din buzunar 350 de lei pe lună pentru un loc într-o cameră pe care o vor împărți cu alți doi sau trei colegi. 

Tinerii care au reușit să treacă examenul și sunt înscriși la învățământul fără taxă vor plăti aceeași sumă, tot lunar, în afara perioadei de activitate didactică conform structurii anului universitar și cu 100 de lei mai puțin, adică 250 de lei în perioada de activitate didactică.

Românii de pretutindeni înscriși la învățământul fără taxă, chiar dacă au sau nu bursă, beneficiază de gratuitate în perioada de activitate didactică și plătesc 350 de lei pe lună în afara acestei perioade. Studenți cu programe de mobilități vor trebui să plătească tot 350 RON pe lună.

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
10:11 am, septembrie 30, 2023
23°C
cer senin
Wind: 30 Km/h
Pressure: 1018 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 7:01 am
Sunset: 6:49 pm
Close

Close
Navigation
Categories