Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu recrutează soldați și gradați profesioniști

Începând cu data de 15 septembrie 2023, Baza 57 Aerienă Mihail Kogălniceanu organizează campanii de recrutare pentru funcțiile de soldați și gradați profesioniști. Cererile de înscriere se depun începând cu data menționată, intervalul orar 10.00-14.00, direct la sediul Bazei 57 Aerienă Mihail Kogălniceanu din localitatea Mihail Kogălniceanu, str. Tudor Vladimirescu, nr. 1-3 județul Constanța.

Condițiile minime de recrutare: cetățenie română și domiciliul stabil în România; vârsta între 18 ani împliniți, la data începerii programului de instruire, și cel mult 45 de ani împliniți, la data finalizării programului de instruire; absolvirea cel puțin a primilor doi ani de studiu din învățământul secundar superior (minimul 10 clase); numai pentru arma ”auto” și/sau pentru specialitățile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma ”geniu”: să posede permis de conducere auto valabil, categoriile B și C; să nu faceți parte din partide politice; să aveți cazier “curat”;

Pentru candidații care au mai fost în sistem, trebuie declarație în scris că renunță la grad (în urma selecției și instruirii, aceștia vor primi gradul de soldat); adeverințe de apt medical și apt psihologic.

Mai multe detalii pot fi obținute la numărul de telefon 0241 258 190 / interior 185.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
8:30 am, septembrie 30, 2023
18°C
nori împrăștiați
Wind: 27 Km/h
Pressure: 1017 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 7:01 am
Sunset: 6:49 pm
Close

Close
Navigation
Categories