„Bacovianul” Murad de la AUR își menține „poezia” de plângăcios: Anunță că este victimă „a dosarelor și șantajelor”

Organizația județeană a AUR Constanța a organizat astăzi o conferință de presă la sediul partidului, la care au participat candidatul formațiunii la alegerile europarlamentare Nicolae Vlahu; candidatul la Primăria Constanța, Ovidiu Cupșa; candidatul pentru șefia Consiliului Județean Constanța, Mohammad Murad; candidatul la Primăria Costinești, Călin Mugurel Radu, dar și Chirim Ainur, membru al partidului, astăzi din postura de consultant achiziții fonduri europene.

Așa cum era de așteptat, multimilionarul Mohammad Murad a repetat și astăzi aceeași poezie a victimizării, susținând că a început o campanie electorală cu dosare, deși nu există nici un dosar de natură electorală în tot județul:

„Am ajuns să facem campanie bazată pe șantaje, pe dosare, pe soluție de dosare. Avem bătălii de dus cu atâția oameni importanți. Mie nu îmi este frică de absolut nimic și cred că avem mari șanse să câștigăm. Dacă nu se schimbă lucrurile, în cel mai rău caz, în 2028, Constanța va fi la fel. Cu siguranță am pretenții de la mine, am așteptări de la noi și sperăm să nu fie nevoie ca sute de mii de constănțeni să plece în alte orașe în căutarea unui loc de muncă. Pot spune că unii, care sunt în funcții importante, procurori și alții asemenea, fac bani și nu este nevoie să plece în străinătate, spre deosebire de oamenii de rând. Eu reprezint mii de constănțeni care nu au curajul să spună tot ce spun eu. (…)Eu nu am început încă această campanie, dar vă promit ca va fi cea mai interesantă.Eu vă spun că lumea vorbește de șansa lui Mitroi la CJ sau șansa lui Horia Constantinescu la primărie. Eu cred ca sunt socoteli de făcut între partide și persoane. În premieră, în Constanța, sunt două tabere. Sunt două grupuri care se bat. Aici nu vorbesc de partide. O tabără include și PSD și PNL și alta tabără care include și PSD și PNL. Problema provine la instituții – prima este instituția procurorilor care dirijează una din cele două campanii și alta instituție care nu aș spune care e care pune umărul”, a spus Murad.

Sursa: TomisNews.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
11:12 pm, aprilie 24, 2024
temperature icon 12°C
cer acoperit de nori
Humidity 75 %
Pressure 1006 mb
Wind 7 Km/h
Wind Gust: 7 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:06 am
Sunset: 8:00 pm
Close

Close
Navigation
Categories