Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/mycta/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Au Fost Găsite Trupurile A Doi Dintre Cei Trei Tineri Români Care Au Dispărut în Apele Râului Natisone, Italia — MyCTA.ro — Stiri Constanta

Au fost găsite trupurile a doi dintre cei trei tineri români care au dispărut în apele râului Natisone, Italia

Au fost găsite trupurile a doi dintre cei trei tineri români care au dispărut în apele râului Natisone, Italia

 

 
Este vorba despre Bianca Doroş şi Patrizia Cormos. Ele au fost găsite duminică dimineaţă în timpul căutărilor care au fost reluate la prima oră, scrie La Repubblica.
Un cadavru a fost deja recuperat, în timp ce operaţiunile sunt încă în curs de desfăşurare pentru celălalt, potrivit știripesurse.ro.

Acestea au fost găsite de pompieri şi de echipele de protecţie civilă. Cadavrele se aflau în zona din aval de mica plajă unde cei trei prieteni au fost luaţi de valuri, de-a lungul malurilor aflate la 700-1000 de metri distanţă, sub podul Orsaria.

Cum a avut loc tragedia

Ideea tinerilor era o excursie în aer liber, o destinaţie cunoscută sub numele de ‘Premariacco beach’, plaja de pe râul Natisone, sub podul Ponte Romano din Premariacco. Sub privirile neputincioase ale multor trecători, cei trei au fost înghiţiţi de curent după ce au fost surprinşi de creşterea bruscă a nivelului apei. În momentul în care pompierii au ajuns în zonă, speranţele de a-i intercepta pe cei trei tineri erau deja minime.

„Doi prieteni veniseră să o viziteze”, a declarat mama Patriziei, „Mă rugase să o lase să merg cu ei, să petrecem ceva timp împreună. Eu îi sugerasem să nu meargă, pentru că lucrase cu o seară înainte şi era obosită’, a mai spus ea.

 
După ce au fost anunţat de carabinieri despre ce se întâmplă, părinţii au ajuns apoi la tabăra de bază din Via Mercato Vecchio, în Premariacco.

„Gândurile noastre în aceste ore se îndreaptă către cei trei tineri dispăruţi în râul Natisone, către familiile lor şi către întreaga comunitate din Friuli-Veneţia Giulia, care a fost afectată de vremea rea şi care este îngrijorată pentru ei. Mulţumim celor care lucrează neobosit la operaţiunile de căutare şi de urgenţă. Urmărim toate noutăţile cu cea mai mare atenţie şi profundă compasiune’, scria imediat preşedintele Camerei Deputaţilor, Lorenzo Fontana.

 
 
 
Citește și

Noi informații în cazul tinerilor români luați de ape în Italia
 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:04 am, iunie 15, 2024
temperature icon 18°C
cer acoperit de nori
Humidity 84 %
Pressure 1010 mb
Wind 35 Km/h
Wind Gust: 52 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:21 am
Sunset: 8:50 pm
Close

Close
Navigation
Categories