ATENȚIE, CONSTĂNȚENI! File de somon infestat cu Listeria, retras de la vânzare din magazine Carrefour: persoanele care prezintă febră sau dureri de cap sunt rugate să consulte medicul

Carrefour retrage de pe piaţă mai multe loturi de file de somon norvegian afumat, produs de Ocean Fish, ca urmare a prezenţei bacteriei Listeria monocytogenes.

„Vă informăm că societatea OCEAN FISH S.RL. a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare a evidentierii prezentei Listeria monocytogenes. CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos: FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT 200G şi FILE SOMON NORVEGIAN AFUMAT, FELIAT 100G”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul ANSVSA.

Potrivit sursei citate, se recomandă persoanelor care deţin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat.

„Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, a transmis Carrefour.

Persoanele care au consumat produsele şi care prezintă febră simplă sau însoţită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul şi să raporteze acest consum.

„Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum şi cele în vârstă trebuie să acorde o atenţie deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potenţial gravă, cu un timp de incubaţie de până la opt săptămâni”, se mai arată în anunţ.

Comercializate în mai multe magazine din județul Constanța

În județul Constanța, produsele au fost retrase din:

Carrefour CONSTANTA BD.TOMIS NR.391 CONSTANTACarrefour CONSTANTA 2 STR. STEFAN CEL MARE, NR. 77, CONSTANTA, JUDET CONSTANTACarrefour CONSTANTA 7 BD. 1 DECEMBRIE NR. 10 CONSTANTACarrefour CONSTANTA 5 STR. CISMELEI, NR. 8 CONSTANTA, JUD. CONSTANTACarrefour CONSTANTA 6 STR. CISMELEI, NR.16 (TOMIS 4) CONSTANTA, JUD. CONSTANTACarrefour CT.TOMIS BULEVARDUL TOMIS, NR 235Carrefour CT.RASCOALA STR. RASCOALA 1907, NR. 8Carrefour MANGAL.PORT STR. PORTULUI, NR44A,JUD.CONSTANTACarrefour CERNAVODA STR. CAZARMII, NR.1Carrefour NAVODARI 2 STR. ALBINELOR,NR.9,NAVODARI NAVODARICarrefour NAVODARI SCOA STR ALBINELOR, NR. 13 NAVODARI

Sursă foto: ANSVSA

Sursa: DobrogeaTV.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
8:35 am, septembrie 30, 2023
19°C
nori împrăștiați
Wind: 27 Km/h
Pressure: 1017 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 7:01 am
Sunset: 6:49 pm
Close

Close
Navigation
Categories