”Așchia nu sare departe de trunchi”. Tatăl tânărului care a ucis doi studenţi a fost audiat la DIICOT – la plecare, a accelerat motocicleta și a atins jurnaliștii care voiau să-i pună întrebări

Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi studenţi urcându-se drogat la volan, a fost audiat joi la DIICOT, după ce în Bucureşti au avut loc percheziţii vizând cercul de prieteni al fiului său, precum şi pe cei care le furnizau droguri, infracţiunile fiind de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri. La DIICOT a fost audiată şi mama lui Vlad Pascu, Miruna, vizată într-un dosar deschis pentru infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei.

„Îmi pare rău! Nu am cum să dau timpul înapoi”. Vlad Pascu și mama sa, audiați la DIICOT – femeia ar fi încercat să șantajeze martorii din dosarul tragediei de la 2 Mai

La ieşirea de la DIICOT, tatăl lui Vlad Pascu a plecat pe motocicletă, fiind pe punctul de a lovi jurnaliştii. Poliţia Capitalei a anunţat că face cercetări în acest caz.

“Poliţiştii Capitalei s-au autosesizat şi au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale”, a anunţat Serviciul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti referindu-se la apariţia în spaţiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflaţi pe o stradă din Capitală.

Mihai Pascu ar fi fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, afirmă surse apropiate anchetei, potrivit news.ro.

Şi poliţistul Marian Godină a avut o reacţie în acest caz.

“La ieșirea de la audieri, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a accelerat motocicleta și a atins jurnaliștii care voiau să-i pună întrebări, în mod intenționat. Totul s-a întâmplat pe trotuar.

Asta ca să nu mai aud că oricărui copil, oricât de bine ar fi educat, i se poate întâmpla să fie atras într-un anturaj nepotrivit și să o ia pe căi greșite. Nu, nu cred asta.

Mai degrabă aș crede în zicala care spune că așchia nu sare departe de trunchi”, a scris Godină pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: observatornews.ro

Sursa: DobrogeaTV.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
2:22 pm, septembrie 28, 2023
27°C
cer acoperit de nori
Wind: 28 Km/h
Pressure: 1019 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:58 am
Sunset: 6:53 pm
Close

Close
Navigation
Categories