Artiști cunoscuți la Târgul de Crăciun Constanța. Reguli pentru cei ce intenționează să organizeze evenimente

 Foto: Primăria Constanța
Este esențial ca în municipiul Constanța să existe evenimente tradiționale de calitate în fiecare an, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. De aceea, Primăria Constanța impune condiții stricte celor care intenționează să organizeze evenimente în orașul nostru.

Aceasta este situația și cu Târgul de Crăciun, organizat în parcul Oleg Danovski. Municipalitatea constănțeană a emis autorizația de funcționare, cu o serie de mențiuni, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Astfel:

-Autorizația de funcționare este valabilă sub condiția obținerii și respectării tuturor avizelor și autorizațiilor prevăzute de legislația specifică în vigoare la data desfășurării evenimentului.

-Organizatorului îi revine întreaga responsabilitate pentru eventualele pagube (distrugere de bunuri aparținând domeniului public/privat, persoanelor fizice/juridice) ocazionate de desfășurarea evenimentului Târg de Crăciun.

Și pentru că Primăria Constanța a dorit să ofere constănțenilor o experiență cât mai plăcută, în afară de elementele cu care a venit organizatorul, municipalitatea a amenajat patinoarul, care poate fi folosit gratuit de toți doritorii, a adus o parte din decorurile de iarnă, precum și o serie de artiști extrem de îndragiți: Nicolae Voiculeț, Viorica Macovei, Trupa Nada , Andia, Ionut Galani, Theo Rose & Roz Gvng , Alina Eremia , Mario Fresh Și Paula Seling, a mai punctat sursa citată. 

Citește și:

Avertisment pentru părinți de Moș Nicolae! Cadouri care pot reprezenta un pericol

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
3:22 pm, februarie 25, 2024
temperature icon 14°C
cer acoperit de nori
Humidity 77 %
Pressure 1017 mb
Wind 24 Km/h
Wind Gust: 34 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:50 am
Sunset: 5:46 pm
Close

Close
Navigation
Categories