Antonia a recunoscut că face terapie: ”Mă lovesc zilnic de treburile astea. Teroare…”

Antonia este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. Deși pare că are tot ce și-ar putea dori o femeie, iubita lui Alex Velea a vorbit, de curând, despre problemele cu care se confruntă. Vedeta a recunoscut că face terapie.

Antonia este considerată, de multe persoane ca fiind una dintre cele mai frumoase artiste din România. Deși este mamă a trei copii, așadar a trecut prin trei nașteri, iubita lui Alex Velea arată impecabil, și are grijă să se mențină în formă. Duce un stil de viață sănătos și merge la sală ori de câte ori are ocazia.

Deși pare că are cam tot ce și-ar dori o femeie și este împlinită și pe plan profesional, căci care o carieră de succes, dar și pe plan personal, unde se bucură de o familie frumoasă și trei copii, Antonia a recunoscut că face terapie și a vorbit despre problemele cu care se confruntă.

„Am o problemă cu emoțiile. E un impediment pentru mine. Nu e ok. Mi-e frică că nu-mi amintesc cuvintele. Că o să falsez. E ceva rău acolo. Emoțiile te ajută când sunt constructive, dar emoții de genul ăsta nu te ajută. Poate am nevoie de terapie. Mă duc. Am început acum de curând. Mă lovesc zilnic de treburile astea. Teroare”, a spus Antonia în podcastul lui Horia Brenciu.

Antonia a mărturisit așadar că, în ciuda aparențelor, este o fire timidă și din acest motiv a avut de pierdut. Spre deosebire de ea, Maya și frații ei nu par să aibă astfel de probleme și, din contră, ei își doresc să devină cunoscuți. În timp ce Maya ar vrea să fie actriță, cei doi băieți fac deja muzică și își doresc să fie cel puțin la fel de cunoscuți ca părinții lor.

„Maya are perioade. Acum vrea să fie actriță. Cei mici cântă, dansează. Mai mult rapp-uiesc. Au fost la studio și au tras câteva piese improvizate. Și actori. Sunt la o academie acum. Dominic cred că o să joace într-un film anul ăsta”, a mai spus Antonia potrivit aceleiași surse menționate anterior.

În urmă cu ceva vreme, în exclusivitate pentru Antena Stars, Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia și a spus că nu își dorește ca subiectul căsătoriei să fie unul agasant.

”Nu vreau să devină un subiect agasant și să mă întrebe non-stop când. Și dacă facem lucruri pe ascuns, tot se află. Ne place inimitatea, pentru că vrem să fim oameni normali. Nu este momentul propice unei petreceri, unui eveniment de felul acesta. O să fie foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins.”, a declarat Alex Velea, la Antena Stars, potrivit spynews.ro .

Sursa: ReplicaOnline.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
12:32 am, mai 30, 2023
17°C
cer acoperit de nori
Wind: 14 Km/h
Pressure: 1013 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 5:26 am
Sunset: 8:39 pm
Close

Close
Navigation
Categories