Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/mycta/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Anchetatorii Au O Nouă Ipoteză în Cazul Asasinatului Cu Bombă De La Arad. Cine L-a Vrut Mort Pe Ioan Crişan? — MyCTA.ro — Stiri Constanta

Anchetatorii au o nouă ipoteză în cazul asasinatului cu bombă de la Arad. Cine l-a vrut mort pe Ioan Crişan?

Trei ani de la asasinatul cu bombă de la Arad şi niciun vinovat. Sute de persoane audiate şi o multime de percheziţii făcute, dar nimeni nu a fost tras la răspundere. Potrivit unor surse, acum s-ar verifica o nouă ipoteză.
Ioan Crişan, milionarul din vestul ţării, ar fi putut fi ţinta răzbunării mafiei ruse de pe teritoriul Republicii Moldova în legătură cu un presupus furt de la traficanţii de tutun.
Ioan Crişan a fost ucis în asasinatul cu bombă de la Arad, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 29 mai 2021, în parcarea unui supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu.
Încă de atunci, anchetatorii au verificat o mulţime de piste, mai ales în contextul în care, în anchetă au fost angrenaţi unii dintre cei mai pricepuţi şi experimentaţi poliţişti români. S-a verificat şi ipoteza conform căreia Ioan Crişan ar fi fost victima unor traficanţi de droguri, pentru că s-a bănuit că prin firma sa, care se ocupa cu somnii africani, s-ar fi traficat substanţe interzise. Pe de altă parte, s-a verificat şi ipoteza potrivit căreia Ioan Crişan ar fi fost victima unor cămătari, informează antena 3.ro
Ultima ipoteză pe care anchetatorii au luat-o în calcul, potrivit unor surse, are legătură cu mafia rusească din Republica Moldova, pentru că se bănuieşte că Ioan Crişan ar fi făcut parte din planul unui furt în ceea ce priveşte contrabandiştii de ţigări de peste Prut. Aceleaşi surse arată că ipoteza ia în calcul ca omul de afaceri din Arad să fi fost ajutat de poliţişti corupţi din Republica Moldova să fure un TIR plin cu ţigări de contrabandă.
În acest caz au fost efecutate, până în prezent, sute de percheziţii şi au fost audiate peste 400 de persoane. Cu toate acestea, nici cei care au executat asasinatul cu bombă, dar nici cei care au comandat moartea lui Ioan Crişan nu au fost prinşi.

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
10:23 am, iunie 14, 2024
temperature icon 20°C
cer acoperit de nori
Humidity 81 %
Pressure 1009 mb
Wind 9 Km/h
Wind Gust: 9 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:21 am
Sunset: 8:50 pm
Close

Close
Navigation
Categories