Alin Mihai Șavlovschi, pe locul patru cu echipa României la Cursa europeană, din Italia (GALERIE FOTO)

 
 Alin Mihai Șavlovschi, pe locul patru cu echipa României la Cursa europeană, din Italia (GALERIE FOTO)

 
Atletul Alin Mihai Șavlovschi, care are dublă legitimare, ACS Atletic Delta Chilia Veche – CS Medgidia și este antrenat de Sandu Nicolae, continuă rezultatele de vârf la nivel internațional.
 
Alin Mihai Șavlovschi, pe locul patru cu echipa României la Cursa europeană, din Italia (GALERIE FOTO)După medalia de aur la Festivalul Olimpic al Tineretului European 2023, dar și la Campionatul Balcanic Under-18 din Turcia, de la Sivas, Alin Mihai Șavlovschi a participat cu succes și la „Cursa europeană de alergare pe șosea” – 10 kilometri , întrecere rezervată categorie U-20, desfășurată în Italia, la Oderzo – Treviso, și dotată cu „Trofeo Opitergium”. Sportivul dobrogean a făcut parte din echipa României, alături de Dragoș Pop, Lucian Ștefan și Ciprian Costin, iar cei patru s-au clasat pe locul 4, după formațiile Franței, Italiei și Spaniei.    
 
„Alin face parte din echipa Under-20 a României și, alături de colegii săi, își dorește ca, prin multă ambiție și dăruire, să facă o figură frumoasă la această competiție. Reprezentiva României are în lot sportivi mai mici ca vârstă față de celelalte naționale, însă sperăm ca acest lucru să nu fie un minus pentru noi la European. Mult succes!“, a fost mesajul CS Medgidia înaintea competiției din Italia.
 
Alin Mihai Șavlovschi, pe locul patru cu echipa României la Cursa europeană, din Italia (GALERIE FOTO)În același timp, un alt reprezentant al CS Medgidia, Iustin Paraschiv, a reușit să se situeze pe poziția a cincea la „Brașov Running Festival“, în proba de 3 km juniori.
 
„Iustin a scos un timp foarte bun de 10:36, într-o cursă pasionantă și plină de adrenalină. Felicitări, Iustin!“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
Clubul Sportiv Medgidia beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Atletism, CS Medgidia)
 
Citește și:
 
ACS Atletic Delta Chilia Veche – CS Medgidia
Mihai Alin Șavlovschi s-a calificat în finală la Campionatul European. „Super cursă!“ (GALERIE FOTO)

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
10:06 am, septembrie 30, 2023
23°C
cer senin
Wind: 30 Km/h
Pressure: 1018 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 7:01 am
Sunset: 6:49 pm
Close

Close
Navigation
Categories