Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/mycta/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Agent De Poliție, Mușcat De Mână, De Către O Femeie, La Secția De Votare! — MyCTA.ro — Stiri Constanta

Agent de poliție, mușcat de mână, de către o femeie, la secția de votare!

Agent de poliție, mușcat de mână, de către o femeie, la secția de votare!

O situație atipică a avut loc într-o secție de votare din județul Dolj. În urma unui conflict spontan cu un bărbat recalcitrant care se afla la rând, pentru a vota, un polițist ar fi folosit spray-ul lacrimogen, motiv pentru care, concubina bărbatului l-ar fi mușcat de mână pe agent, a transmis printr-un comunicat, IPJ Dolj.

Oficial de la IPJ Dolj

În cursul zilei de 09 iunie, la Secția de votare nr. 299 Cerăt, agentul de poliție aflat în serviciul de protecție la secția de votare a intervenit pentru menținerea ordinii publice, dat fiind faptul că se crease îmbulzeală la intrare.

La un moment dat, unul dintre bărbaţii aflaţi în grup a devenit recalcitrant, fapt pentru care a fost folosit sprayul iritant lacrimogen din dotare.

De asemenea, concubina bărbatului în cauză s-a apropiat de polițist și l-a mușcat de mână, fără a fi nevoie de îngrijiri medicale.

A fost informată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cele două persoane fiind în custodia poliţiştilor.

Totodată, a fost dispusă înlocuirea agentului de poliție din serviciul de protecție.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Agigea Zeci de persoane stau la coadă în Lazu, ca să voteze. Primarul a chemat poliția! (GALERIE FOTO+VIDEO)

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
4:20 am, iunie 14, 2024
temperature icon 19°C
cer acoperit de nori
Humidity 91 %
Pressure 1011 mb
Wind 11 Km/h
Wind Gust: 11 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 5:21 am
Sunset: 8:50 pm
Close

Close
Navigation
Categories