Adrian Câciu: “Investeşte româneşte” trebuie să devină o realitate, prin investiţii susţinute şi de Guvern

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, spune că ”Investeşte româneşte” trebuie să devină o realitate în cel mai scurt timp prin investiţii susţinute şi de Guvern în industria din România, el arătând că această industrie aduce un aport în PIB de peste 25%, procent care ne situează peste media Uniunii Europene.
”Investeşte româneşte trebuie să devină o realitate în cel mai scurt timp prin investiţii susţinute şi de Guvern în industria din România. O industrie care aduce un aport în PIB de peste 25%, procent care ne situează peste media Uniunii Europene, aport despre care foarte puţini vorbesc şi mult mai puţini au fost decis să îl sprijine şi să îl dezvolte”, scrie ministrul Adrian Câciu pe Facebook.
Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europebe precizează că România produce la standarde înalte şi este competitivă la nivel mondial.
”Avem motive să ne mândrim cu industria şi cu produsele fabricate în România. Şantierul Naval Constanţa, unde azi împreună cu Prim-ministrul Marcel Ciolacu şi Simona Bucura Oprescu, ministrul muncii, ne-am aflat în vizită guvernamentală, se situează pe primul loc în Europa şi pe locul 3 în lume la construcţia de tancuri petroliere şi chimice, de ultimă generaţie. Vom continua actiunea de sprijin a companiilor care produc valoare adăugată în România prin scheme de ajutor de stat, prin finanţări europene sau programe naţionale sectoriale pentru că doar aşa România se va dezvolta sustenabil şi structural”, spune ministrul Câciu.

https://mycta.ro/wp-content/uploads/2024/02/investeste-romaneste-adrian-caci-1707503448-1.jpghttps://mycta.ro/wp-content/uploads/2024/02/investeste-romaneste-adrian-caci-1707503473.jpg

Sursa: CugetLiber.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
10:11 pm, februarie 23, 2024
temperature icon 8°C
nori împrăștiați
Humidity 90 %
Pressure 1016 mb
Wind 22 Km/h
Wind Gust: 41 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:54 am
Sunset: 5:44 pm
Close

Close
Navigation
Categories