Acțiune a polițiștilor pe DJ 226 și DN 2A în județul Constanța (GALERIE FOTO)

Sursa foto: IPJ ConstanțaLa data de 13 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, împreună cu specialiști ai Agenției Naționale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, au desfășurat activități de informare cu privire la Legea 213/2023.
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, acțiunea s-a derulat pe D.J. 226 și D.N. 2A și a avut ca scop informarea participanților la trafic cu privire la prevederile Legii 213/2023, care a intrat în vigoare la data de 13 iulie a.c. și a modificat Codul Penal.
 
Astfel, potrivit noilor prevederi legale, conducătorul auto, aflat sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive ori care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și provoacă un accident rutier soldat cu decesul victimei, va fi condamnat la închisoare cu executare, fiind eliminată posibilitatea de a fi condamnat cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. 
 

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

Constanța, RO
3:12 pm, septembrie 26, 2023
27°C
câțiva nori
Wind: 38 Km/h
Pressure: 1021 mb
Visibility: 10 km
Sunrise: 6:56 am
Sunset: 6:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories