6,6 kilometri, 20 străzi și peste 14 milioane lei fără TVA – Asfaltări în forță în toate zonele din Limanu!

Aproape 7 kilometri și peste 14 milioane lei fără TVA! Aceasta este centralizarea lucrărilor de asfaltare pe care Primăria Limanu le-a scos spre atribuire în această primăvară. Asta urmează imediat în localitatea noastră!

Potrivit documentațiilor, lucrările propuse spre execuție vizează asfaltarea a 20 de străzi din localitatea Limanu!

„A fost o preocupare constantă să asfaltăm toate străzile din satele noastre. Și suntem aproape să ne atingem obiectivul. Acum  suntem în etapa în care așteptăm depunerea ofertelor pentru 6,6  kilometri de drum. Sunt mai multe tronsoane, cu termene diferite, însă cel mai îndepărtat termen pentru ultimul dintre acestea este 19 aprilie. Prin urmare, potrivit  termenelor impuse de procedurile specifice, lucrările de asfaltare vor începe în Limanu la sfârșitul lunii mai. Și am reușit asta în ciuda tuturor barierelor, nu puține, de la București ”, declară Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Astfel, primul tronson care intră în programul de asfaltare și modernizare cumulează 1,4 km și vizează străzile Militarilor, Pichetului, Văii și Liliacului. Termenul de depunere al ofertelor este 12 aprilie, iar valoarea estimată a lucrărilor este de 3,58 milioane lei fără TVA.

Pentru 3,1km și anume –  străzile Trandafirului, Lalelelor, Trestiei, Nicolae Grigorescu, Lucian Blaga, Nicolae Iorga, Nicolae Labiș tronsoane 1-2, Trifoiului tronsoane 1-2, Dorobanțului, Nordului tronsoane 1-2, Garofiței,  Aurel Vlaicu și Pictor Tonitza –  termenul de depunere al ofertelor este 15 aprilie, iar valoarea lucrărilor se ridică la 5,73 milioane lei fără TVA.

Și străzile Ion Creangă, Căminului 1 și Căminului 2 – mai exact- peste 2 km – intră în reparații și modernizări! Termenul de depunere al ofertelor este 19 aprilie, valoarea lucrărilor fiind de 4,73 milioane lei fără TVA.

Vin multe lucrări în Limanu și cer scuze anticipat tuturor localnicilor. O să fie un tur de forță, cu lucrări care se vor desfășura  în același timp. Dar, la final, localitatea noastră va arăta impecabil, în cele mai multe zone. Finanțarea acestor lucrări se va face din fondurile Primăriei Limanu, așa că oamenii vor putea vedea exact în ce au fost investiți banii comunității”, a mai spus Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
12:21 pm, aprilie 22, 2024
temperature icon 12°C
cer fragmentat
Humidity 81 %
Pressure 1012 mb
Wind 42 Km/h
Wind Gust: 51 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:09 am
Sunset: 7:57 pm
Close

Close
Navigation
Categories