22 de percheziții efectuate de polițiști! Au fost depistate peste 1.000 kilograme de tutun de contrabandă

Sursa foto: Poliția Română

 

 
În urma percheziţiilor desfășurate, au fostdescoperite și ridicate 276,78 de  kilograme de tutun mărunţit şi 1.139 de kilograme de tutun foi, precum și alte mijloace materiale de probă.
 

„În cauză, poliţiştii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea peteritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita de un kilogram de tutun de fumat, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, spun polițiștii.

 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română şi de Unitatea Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Craiova.
 
La acțiune au participat polițiști din cadrul serviciilor de investigare a criminalității economice Alba, Argeș, Călărași, Constanța, Hunedoara, Mureș, Prahova, Timiș, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, precum și jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi „Frații Buzești” Craiova.
 

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, specifică sursa.

Citește și
Peste 30.000 țigarete de contrabandă, depistate de inspectorii vamali la Aeroportul Otopeni

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
3:16 am, decembrie 6, 2023
temperature icon 3°C
cer acoperit de nori
Humidity 87 %
Pressure 1016 mb
Wind 18 Km/h
Wind Gust: 23 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 7:25 am
Sunset: 4:27 pm
Close

Close
Navigation
Categories