100 percheziții domiciliare desfășurate astăzi de polițiști!

Poliţişti. Foto: IPJ Bistriţa NăsăudÎn această dimineață, efectivele Poliției Române desfășoară 6 acțiuni și 100 percheziții domiciliare în dosare penale privind săvârșirea unor infracțiuni din domeniile: combaterea criminalității organizate și investigarea criminalității economice.
 
Potrivit MAI, efectivele Ministerului Afacerilor Interne au continuat, în ultimele 24 de ore, misiunile pentru prevenirea și combaterea infracționalității, creșterea gradului de siguranță rutieră, menținerea ordinii și siguranței publice, supravegherea și controlul frontierei de stat, precum și pentru gestionarea situațiilor de urgență.
 
Astfel, structurile MAI au gestionat 4.174 de evenimente, 2.748 fiind circumscrise menținerii ordinii publice, iar 1.426 circumscrise situațiilor de urgență.
 

„Polițiștii au fost prezenți pe cele mai solicitate drumuri naționale și autostrăzi pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. Ca urmare a neregulilor constatate, au retras 359 de certificate de înmatriculare și au reținut 696 de permise de conducere, dintre care 89 pentru consum de alcool și 18 pentru consum de droguri sau alte substanțe interzise.
 
În ultimele 24 de ore, la nivelul structurilor de poliție au fost semnalate 840 de posibile infracțiuni și au fost prinși în flagrant 202 autori de infracțiuni.
 
Tot în cursul zilei de ieri, au fost depistate 13 persoane urmărite național sau internațional“ – au precizat reprezentanții MAI. 

 
Polițiștii și jandarmii au constatat 9.448 de contravenții pentru care au aplicat amenzi în valoare de aproape 3,8 milioane de lei. La rândul lor, pompierii au efectuat 16 controale pe linia prevenirii situațiilor de urgență, fiind aplicate 54 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 70.500 de lei.
 
Dintre misiunile pompierilor, 1.071 au fost pentru acordarea asistenței medicale de urgență, 77 pentru stingerea de incendii și 7 pentru descarcerare. Pe parcursul intervențiilor pompierilor au fost salvate 15 persoane.
 
În ultimele 24 de ore, la nivel național, piloții Inspectoratului General de Aviație au efectuat 5 misiuni aero-medicale, fiind salvate 4 persoane.

Citește și: 

Peste 4.000 de situații de urgență gestionate de pompieri în weekend! Salvatorii au intervenit la aproximativ 200 de incendii

Sursa: ZiuaConstanta.ro

Lasa un comentariu

ALTE STIRI

Newsletter

Ramai conectat cu ultimele noutati din Constanta

EVENIMENTE CONSTANTA

PRIMARIA CONSTANTA

No Content Available

ULTIMELE STIRI

loader-image
Constanța, RO
2:45 am, decembrie 6, 2023
temperature icon 3°C
cer acoperit de nori
Humidity 87 %
Pressure 1016 mb
Wind 18 Km/h
Wind Gust: 23 Km/h
Visibility: 0 km
Sunrise: 7:25 am
Sunset: 4:27 pm
Close

Close
Navigation
Categories